Bismil İtfaiye Merkezine Ziyarette Bulunduk!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bismil İtfaiye Merkezine Ziyarette Bulunduk!

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı meslek tanıtımları etkinlklerinin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık müdürlüğü çalışanlarının ardından öğrencilerimiz bu kez İtfaiye Merkezi personelleri ile bir araya geldi. İtfaiye merkezine yaptımız gezide itfaiye erleri öğrencilerimize sorumluluk alanlarını açıkladı; yangın çıkış sebeplerinin neler olduğu, yangın çıkmaması için nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgiler verdi. Yangın söndürme araçlarına trafikte yol verilmemesinden dolayı yaşadıkları sorunları anlattılar. Öğrencilerimiz itfaiye hortumu ile yangın söndürme provası yaptıktan sonra etkinliğimiz tamamlanmış oldu. Etkinlik sonunda itfaiye erleri eşliğinde öğretmen ve öğrencilerimizle "Çök-kapan-tutun" pozisyonunu tekrar ettik. Misafirperverlikleri için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bismil İtfaiye ekibine teşekkür ederiz.